tisdag 20 april 2010

Grädde på Fireflymoset!

Hurra! I senaste numret av Buffy-tidningen får man veta spännande saker. Det är på gång två nya seriealbum på Serenity-/Fireflytemat. I det ena ska vi få veta mer om kapten Wash, i det andra ska vi äntligen få lite fler svar på alla gåtor kring Shepherd Book. Som Gert Fylking skulle ha sagt: äntligen!

4 kommentarer:

  1. Oh! Men hur många har det kommit innan? Jag har nog bara läst den seriebok jag har hemma. Men den kanske å andra sidan är en samling av serietidningar... eh, förvirring.(dessutom extra plus att jag faktiskt kan läsa firefly-serierna till skillnad från buffy-serierna, eftersom jag fortfarande inte sett hela sista säsongen av buffy...)

    SvaraRadera
  2. Det har kommit tre Serenity-tidningar tidigare från Dark Horse comics, samma som ger ut säsong åtta av Buffy (vilken för övrigt är sjukt spännande just nu!)

    SvaraRadera
  3. Med de tre menar du Better Days trilogin? Släpptes Those Left Behind bara som ett album? Jag utgick från att det också var tre tidningar samlade till ett men så kanske inte är fallet. Nu finns i alla fall Better Days samlade i en bok så den får man ju se till att skaffa så att den första inte känner sig ensam.

    SvaraRadera